ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καίτη Παντελή
Yoga Instructor

Η Καίτη Παντελή είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Φυσική Ωκεανογραφία. Η πρώτη της ‘γνωριμία’ με τη γιόγκα συνέβη το 2006, ως έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης του σώματος. Σύντομα, όμως, συνειδητοποίησε πως αποτελεί κυρίως έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης και ζωής, μέσα από τα ευεργετικά οφέλη όχι μόνο σε σωματικό, αλλά σε νοητικό και ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. Έκτοτε η αγάπη της για το αντικείμενο οδήγησε σε μια συνεχή αναζήτηση και εμβάθυνση στην πρακτική και φιλοσοφία της γιόγκα, ανοίγοντας νέους δρόμους.

Η εμπειρία και οι γνώσεις της εμπλουτίζονται διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα σε σημαντικούς δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πλήθος workshops και σεμιναρίων με τους Maja Zilih, Todd Tessen, Sianna Sherman, Patrick Broome, Sue Elkind, Martin Kirk, Petros Haffenrichter, κ.ά. Το 2014 ξεκίνησε το μονοπάτι της διδασκαλίας της, λαμβάνοντας την πιστοποίηση των 200 ωρών στη Hatha Yoga, από τη Maja Zilih. Λίγο αργότερα εκπαιδεύτηκε στη Prenatal και Postnatal Yoga (RPYT 85hours) από τη Sue Elkind και έπειτα τη Γαία Λάσκου. H γνώση της και η αγάπη για την περιγεννητική yoga ενισχύθηκε από τη δική της βιωματική εμπειρία στον τοκετό και τη μητρότητα. Παρακολούθησε, επίσης, την εκπαίδευση στην Aerial Yoga και Aerial Kids Yoga με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και τη Χριστίνα Μάτση.

Το 2018 ίδρυσε τη σχολή Indriya Yoga, στην οποία διδάσκει Hatha, Vinyasa, Aerial, Prenatal/Postnatal Yoga.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΛΑΒΑΚΗ
Pilates Instructor

Η Χριστίνα Σκλαβάκη είναι χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα σύγχρονου χορού και Pilates instructor.

Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού House Of Performing Arts και κάτοχος διπλώματος Pilates instructor του Studio One. Έχει παρακολουθήσει  σεμινάρια της μεθόδου Pilates με τον Alan Herdman, ο οποίος υπογράφει  το δίπλωμα της, καθώς επίσης επιπλέον σεμινάρια βιωματικής ανατομίας, Laban- Labanotation ανάλυση της κίνησης, μουσικοκινητικής -ψυχοκινητικής αγωγής και χοροθεραπείας.

Έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις σύγχρονου χορού και έχει εργαστεί ως βοηθός κινησιολόγου σε θεατρικά έργα. Καθοδηγεί ατομικά και ομαδικά μαθήματα χορού και Pilates.

Αναστασιοσ μαντζουκασ
Yoga Instructor

Ο Αναστάσιος Μαντζούκας διδάσκει Yoga (κάτοχος διπλώματος της Yoga Alliance International από το SriMa School of Transformational Yoga με τον Swami Vidyananad), Tai Chi Chuan (εκπαίδευση στη σχολή του Master Fu Neinbin στη Yangshuo της Κίνας) καθώς και ηχοθεραπείες σε εναλλακτικούς χώρους και σχολές.

Ο εξαγνισμός και ο συντονισμός του νου, σώματος και πνεύματος μέσα από την άσκηση ήταν πάντα ύψιστης σημασίας για τον Αναστάσιο. Ήδη από την παιδική ηλικία, εξασκήθηκε και έκανε μια σημαντική διαδρομή σε διάφορες τέχνες. O Αναστάσιος έχει ζήσει στην Κίνα και έχει μαθητεύσει με κινέζους δασκάλους Tai chi και Yoga. Έχει καθοδηγήσει αλλά και παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια ολιστικών τεχνών με έτος εκκίνησης το 1998. Διαθέτει 15ετή διδακτική εμπειρία στα ολιστικά προγράμματα: Yoga, Pilates, Tai Chi, Chi Gong, Tao Yin. Είναι καθηγητής σε ακαδημία Yoga για υποψηφίους δασκάλους από το 2006. Το ταξίδι της γνώσης συνεχίζεται με NLP, CBT, Υπνοθεραπεία.

αμαλια σιαλμα
Aerial Yoga & Kids Yoga instructor

Η Αμαλία Σιαλμά γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1988 και ανακάλυψε το πάθος της για την γιόγκα το 2013.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Kids Yoga και Kids Aerial Yoga από το Flower Kids Yoga School με την Μάτση Χριστίνα, Aerial Yoga από το Mandala με τον Ανδριανόπουλο Γιώργο και έχει παρακολουθήσει πληθώρα workshop με θέμα την γιόγκα.

Διδάσκει σε μικρούς και μεγάλους από το 2018 και έχει συνεργαστεί με στούντιο γιόγκα, γυμναστήρια καθώς και την κατασκήνωση The Ranch Σοφικό.

Τα μαθήματα της είναι γεμάτα φαντασία, γέλια και παιχνίδια έτσι ώστε όλοι να γυμνάζονται με διασκεδαστικό τρόπο και ασφάλεια. Στόχος της είναι οι ασκούμενοι της να είναι χαρούμενοι, υγιείς και να πιστέψουν και αυτοί πως όλα είναι πιθανά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις άσχετα από ηλικία, φύλο ή προγενέστερη σχέση με την γυμναστική. 

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το Indriya Yoga είναι ένας χώρος ιδιαίτερα ζεστός και φιλόξενος, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική, καταπράσινη πλατεία της Πετρούπολης.

Δημιουργήθηκε το 2018 από την Καίτη Παντελή, με σκοπό να μοιραστεί την αγάπη της για τη γιόγκα και να παρέχει στους μαθητές της ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Οι ασκούμενοι έχουν την ευκαιρία να προάγουν τη σωματική, νοητική και ψυχική τους ευεξία με απόλυτη ασφάλεια, σε ένα μέρος ήσυχο και κατάλληλα διαμορφωμένο, επιλέγοντας μέσα από ένα πλήθος μαθημάτων ανάλογα μα τη διάθεση και το επίπεδο πρακτικής τους.

Στο Indriya Yoga διδάσκονται μαθήματα Hatha Yoga, Vinyasa, Aerial Yoga, Pilates, Prenatal Yoga (εγκύων) και Aerial Kids Yoga.