Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί

Acroyoga Workshop

29 Απριλίου, 2023 @ 17:00 - 20:00

30€ + Φ.Π.Α.

Acro Yoga

Η Acroyoga είναι μία διασκεδαστική πρακτική που συνδυάζει τη γιόγκα με τα ακροβατικά στοιχεία και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ.
Είναι μία πρακτική συνεργασίας, επικοινωνίας και απόλυτου συγχρονισμού των συμμετεχόντων. Εκτός από το δυνατό σώμα που σου προσφέρει, η acroyoga καλλιεργεί τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση. Σε αυτό το τρίωρο εργαστήρι θα γίνουμε πάλι παιδιά και θα ανακαλύψουμε τι μπορεί να κάνει το σώμα μας παίζοντας και λειτουργώντας ομαδικά!

Τι να περιμένεις:

Θα ξεκινήσουμε με σταδιακό ζέσταμα του σώματος με ασκήσεις σε ζευγάρια.

Θα συνεχίσουμε με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και παιχνίδια εμπιστοσύνης.

Έπειτα, θα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στην acroyoga με ασφάλεια και καθοδήγηση.

Και τέλος, θα χαλαρώσουμε με παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ!

Το workshop αυτό απευθύνεται σε όλους, είτε θέλεις να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, είτε δεν έχεις καθόλου προηγούμενη εμπειρία. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι διάθεση για παιχνίδι!
Σε περιμένουμε να παίξουμε!

Καθοδηγούν ο Νίκος Τσιομπάνογλου και η Χρύσα Περικλειδάκη.

Λίγα λόγια για τους δασκάλους:

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βερολίνο.
Ασχολήθηκε με το χόκεϊ επί πάγου, το μπάσκετ και την ενόργανη, ώσπου βρήκε τελικά αυτό που του ταιριάζει καλύτερα: την acroyoga, τα κατακόρυφα και τα ακροβατικά!
Εκπαιδεύτηκε στην acroyoga στο Μπαλί και συνέχισε την εκπαίδευση του στη yoga (Ryt200h) και το traditional Thai yoga massage (πιστοποιημένος από το Sunshine network).
Έλαβε μέρος στο Icarian convention στην Ισπανία, ένα από τα μεγαλύτερα acro events και συνεχίζει να επεκτείνει τις γνώσεις του παρακολουθώντας διαφορά σεμινάρια.
Ασχολείται με την διδασκαλία τα τελευταία τρία χρόνια στην Αθήνα, καθοδηγώντας μαθήματα Acroyoga, ακροβατικών και κατακόρυφων, διοργανώνει workshops και βρίσκει χαρά στο να μοιράζεται με τους μαθητές του αυτό που αγαπά!

Η Χρύσα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ερέτρια.
Ασχολήθηκε με το στίβο, το βόλεϊ και το χορό και σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομική. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της γνώρισε την yoga, την acroyoga και τα ακροβατικά.
Είναι πιστοποιημένη δασκάλα yoga (Ryt200h) και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια εξειδίκευσης στην Αθήνα και Ισπανία.
Ως μαθήτρια εξελίσσει και πειραματίζεται συνεχώς με την πρακτική της και ιδιαίτερα με τα κατακόρυφα που αγαπά. Ως δασκάλα τα μαθήματά της ξεχωρίζουν, καθώς συνδυάζουν την αγάπη της για το χορό, τη yoga και τα ακροβατικά, και γιατί απολαμβάνει να μοιράζεται το πάθος της με τους μαθητές της!

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Απριλίου, 2023
Ώρα:
17:00 - 20:00
Κόστος:
30€ + Φ.Π.Α.

Διοργανωτές

Καίτη Παντελή
Νίκος Τσιομπάνογλου
Χρύσα Περικλειδάκη

Χώρος Διεξαγωγής

Indriya Yoga Studio
ΓΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 2
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, Αττική 13231 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2105055832