Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί

Yoga Retreat @ Re-Green – Σεπτέμβριος

22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 24 Σεπτεμβρίου, 2023

240€ + Φ.Π.Α.

22-24 Μαρτίου

Σελιάνα Αχαΐας

Αυτό το Σεπτέμβρη, ταξιδεύουμε στη Σελιάνα Αχαΐας, σε ένα τόπο αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς. Το αγαπημένο Re-Green θα φιλοξενήσει το φετινό Yoga Retreat του Indriya Yoga.

Σας προσκαλούμε με πολλή χαρά σε αυτή την τριήμερη εξόρμηση, όπου με αφορμή τη Yoga, θα βιώσουμε το φυσικό τρόπο ζωής, θα ανανεωθούμε σωματικά και ψυχικά και θα ξεφύγουμε από την ένταση και το άγχος της πόλης.

Το Re-Green είναι ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς που μαγεύει κάθε επισκέπτη. Ένα εναλλακτικό αγρόκτημα που εφαρμόζει ενεργά ένα φυσικό, βιώσιμο τρόπο ζωής και τις αρχές της Περμακουλτούρας. Ο πέτρινος ξενώνας, ο υπέροχος κήπος με τα φυτά και τα ζώα, η αίθουσα φυσικής δόμησης δένουν αρμονικά ένα σκηνικό φυσικού κάλλους όπου άνθρωπος και φύση γίνονται ένα.

Τι περιλαμβάνει το retreat :

🌿Διαμονή 2 βράδια στα δωμάτια του ιστορικού πέτρινου κτιρίου του Re-Green.🌿 Πλήρης διατροφή με χορτοφαγικά και ολοζώντανα, καθαρά γεύματα, από τον κήπο στο τραπέζι, όλα βιολογικά, φρεσκομαγειρεμένα από τον σεφ του χώρου.
🌿 4 μαθήματα Yoga στη Μαλόκα, μια οκτάγωνη αίθουσα φυσικής δόμησης. Το ναό του Re-green.
🌿 Εξερεύνηση της περιοχής γύρω από τον ποταμό Κριό και στον καταρράκτη με 10 λεπτά περπάτημα, στους οπωρώνες της Σελιάνας, στα περιηγητικά μονοπάτια και τον μαγικό κήπο του Re-Green.
🌿 Εισαγωγή στη Περμακουλτούρα και παρουσίαση του κήπου μας. Ένας κήπος της Εδέμ, ο δασόκηπος, λαχανόκηποι, βότανα, οπωρώνες..
Άλλες παροχές:
🌿 Το Hangout, ή αλλιώς καπηλειό με ένα σαλόνι με ζεστή ατμόσφαιρα, μαξιλάρια, ξυλόσομπες, τραπέζια γευμάτων και πλούσια βιβλιοθήκη σχετική με την Περμακουλτούρα, Φυσική Δόμηση, βότανα και άλλα.
🌿 Χρήση της φυσικής κολυμβητικής μας λίμνης για βουτιές, το στολίδι του κήπου μας, ένα οικοσύστημα από μόνο του με υδρόβια φυτά, λιβελούλες και κόι ψάρια. Ότι πιο καθαρό και οικολογικό σε… πισίνα.
🌿 Το σπίτι της ζέστης, Temazcal, εμπνευσμένο από την ινδιάνικη σάουνα, για να ιδρώσουμε και να αποβάλλουμε τις τοξίνες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κράτηση θέσης με προκαταβολή έως 31 Αυγούστου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Σεπτεμβρίου, 2023
Τέλος:
24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κόστος:
240€ + Φ.Π.Α.

Διοργανωτές

Καίτη Παντελή
Indriya Yoga

Χώρος Διεξαγωγής

Re-Green
Σελιάνα, Αχαΐα