Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί

Aerial Yoga & Acrobatics

19 Φεβρουαρίου, 2023 @ 11:00 - 13:30

30€ + Φ.Π.Α.

Ελάτε να διασκεδάσουμε πετώντας σε αυτό το δυναμικό εργαστήριο!

Για 2,5 ώρες θα συνδυάσουμε τις χαλαρωτικές πόζες της Aerial Yoga με δυναμικά ακροβατικά.

Διατηρώντας σταθερά την επίγνωση στην αναπνοή, θα ξεκινήσουμε με ήπιες ασκήσεις ώστε να ζεστάνουμε σταδιακά το σώμα. Με γνώμονα την ασφάλεια, θα προετοιμάσουμε το σώμα για πιο απαιτητικές θέσεις, για να οδηγηθούμε στο τέλος σε μια βαθιά χαλάρωση μέσα στο πανί.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές με εμπειρία στην Aerial Yoga που θέλουν να εμβαθύνουν την πρακτική τους, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να διασκεδάσουν!

Φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και το χαμόγελό σας!

Λίγα λόγια για την Έλλη:

Η Έλλη ασχολείται με τη Yoga κ την Aerial Yoga από το 2008. Αγάπησε τη Yoga από την πρώτη γνωριμία σα μαθήτρια και μετά από 5 χρόνια συστηματικής πρακτικής εκπαιδεύτηκε σε αυτήν. Δεν άργησε και η εκπαίδευση στην Aerial Yoga, μέσα από την οποία ανακάλυψε και την αγάπη της στα εναέρια ακροβατικά! Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, έχει διδάξει μαθήματα και workshops σε πολλά Yoga Studios στην Αθήνα και πλέον διατηρεί τη δική της σχολή στο Μαρούσι, όπου διδάσκει και παραδίδει σεμινάρια Yoga, Aerial Yoga κ Aerial Acrobatics για αρχάριους και προχωρημένους.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Φεβρουαρίου, 2023
Ώρα:
11:00 - 13:30
Κόστος:
30€ + Φ.Π.Α.

Διοργανωτές

Καίτη Παντελή
Έλλη Τζανετοπούλου

Χώρος Διεξαγωγής

Indriya Yoga Studio
ΓΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 2
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, Αττική 13231 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2105055832